jan

17

Ga vrijdagavond nog snel winkelen ...

Ingezonden door: Gerry Henraat
... want in het weekend gaat u daar geen tijd voor hebben! Liefst 17 wedtrijden van Basket Zonhoven op het programma, waarvan 12 thuismatchen in de evenementenhal Zeven daarvan op zaterdag. U hebt dus geen tijd om thuis te gaan eten en daarom voorziet de cel activiteiten een hotdogverkoop op zaterdag! Profiteer ervan! Bij voorbaat dank!

De dames A trekken naar Grimbergen en willen daar even goed doen dan tijdens de heenmatch en dat is winnen! De dames B ontvangen het sterke Lummen C, maar coach Thomas is gebrand op een sterke prestatie!

De heren A nemen het, nog steeds in volle examenperiode voor de hogeschoolstudenten, in eigen huis op tegen Optima B. Kan een spannend matchke worden. De heren B krijgen het een pak moeilijker tegen het nog ongeslagen Lummen C.

De Meisjes U19 ontvangen Notre Dame Leuven en gaan geen steek laten vallen. En de Meisjes U16 krijgen met het bezoke van Pitzemburg-Mechelen een nieuwe kans op een eerste overwinning. 

De beide U18 ploegen moeten aantreden in de Beker van Limburg. Beide ploegen hebben een landelijke ploeg geloot, dus dat wordt een zware dobber. De U18 A krijgen Cosmo Genk A over de vloer en de U18 B ontvangen Bree Basket A.

Ook de U14 B spelen op zatrerdag een bekermatch, ook al tegen de landelijke ploeg van Bree. Gelukkig kunnen ze zondag naar Tongeren C voor een competitiematch en daar hebben ze meer winstkansen. De U14 A ontvangen Optima Tessenderlo en dat wordt een close game.

De U12 A heeft ook een bekerpartij op het programma staan. Het sterke Sint-Truiden (in de A-reeks spelend in de 2de ronde) is de tegenstander. De U12 B ontvangen Tongeren B in de competitie en de U12 C moeten naar Maasmechelen. Twee matchen die alle kanten uitkunnen, denken we.

De U10 ontvangen zondagmiddag Tongeren C en ook de beide U8 ploegen moeten aan de bak: Ze spelen beide tegen Bree. De A-ploeg mag naar Bree B en de B-ploeg ontvangt Bree A.

Kortom: iedereen het terrein op dit weekend! De tribunes gaan vol zitten! Veel succes allemaal!