jan

11

Op zoek naar de overwinning!

Ingezonden door: Erik Jacobs

690 personen vinden Basket Zonhoven ondertussen leuk op Facebook. De grens van 700 gaat dus binnenkort doorbroken worden.
En dat zijn heus niet enkel leden van onze club. Zo kregen wij afgelopen week een leuke reactie van een tegenstander na het lezen van het zéér bevlogen verslag van onze verslaggever Ludo na de match van de Heren A tegen Maaseik.
In géén enkele Belgische club staat er zo'n plezant en uitgebreid verslag van een tweedeprovincialer op zijn website. Waarvoor dank, Ludo!

Sommige ploegen posten wekelijks een ploegfoto, verslagje en we zien dat de mensen dat plezierig om lezen vinden. Goed bezig!
Van anderen blijven we helaas verstoken van (beeld)materiaal. Dat is spijtig, maar de terugronde is pas begonnen. Die schade kan nog ingehaald worden!!! ;)

Een even bevlogen stuk verwachten we dus van onze Ludo na de match Maasmechelen - Heren A. Wedstrijd die plaats vindt op zaterdagavond. Het most valuable 'TEAM' van vorige week gaat daar op zoek naar een 2 op 2!
Op zondag spelen de Heren B tegen Bilzen de voormatch van de Dames A. Zij bekampen Cobra's Schoten-Brasschaat. Laat maar komen die overwinning.
De Dames B spelen op zondagmiddag in Stevoort! De 4de tegen de 3de; gaat spannend zijn. Winfie en jullie staan zondag in de nabeschouwing, afgesproken?

Blijven er 10 jeugdwedstrijden over:
De eerste match is meteen de verste verplaatsing. De U16 trekken naar Denderleeuw.
Op zaterdag zijn er slechts 2 thuismatchen: De U12A ontvangen Maasmechelen, gevolgd door een match uit dezlfde reeks; de U12C tegen As.
Beide U18-ploegen moeten op verplaatsing: de U18A in Hasselt BT, die vorige week al van de U18B-verloren. Die U18B trekken naar Tessenderlo, waar ze voor de kerst van wonnen en verloren.
Spannend matchke dus in het vooruitzicht, maar de onzen hebben ondertussen een verse, nieuwe kracht!
Ook de beide U14-ploegen spelen op verplaatsing: de U14B in Hades en de U14A in Bilzen.
En de U8 spelen eveneens op zaterdag in en tegen Gems Diepenbeek.

Op zondag staan er buiten de seniorenwedstrijden nog 2 jeugdmatchen op het programma: de U10 ontvangen Maasmechelen, terwijl de U12B het opnemen tegen Genk!

Veel geluk!