apr

9

As A - Heren A: 85 - 66

Ingezonden door: Gerry Henraat
In een rechtstreeks duel om de 4de plaats hebben onze Heren A in het zand gebeten tegen de mannen van As A. En dit na een match waarin de defense niet echt op punt stond. De offense trouwens ook niet ...

Het begon nochtans goed. Een bom van Jonas en enkele punten van Kenny en co zorgden voor een kleine voorsprong. Maar de thuisploeg kwam op dreef en ging erop en erover nog voor het eind van het eerste kwart (22-18). 

In het tweede kwart kwam de artillerie van As naar voor. 6 driepunters in dat kwart. De zone-defense liet teveel ruimte aan de shotters en die misten niet. Dat deden ze bij ons wel. Teveel afval in het spel en te weinig inside spel. Rusten bij 50-34. Match gespeeld?

Niet helemaal, want de kloof werd op een bepaald moment tot onder de 10 punten teruggebracht, maar het geloof dat er meer inzat, ontbrak. Er werd wel meer inside gegaan en dat leverde verschillende vrijworpen op. Maar ook aan de vrijworplijn hebben onze jongens al betere dagen gekend. De kloof werd wel wat verkleind (64-52 na 30').

In het laatste kwart speelde As het gecontroleerd uit en kwam de thuiszege niet meer in het gedrang. Verdiende zege voor As met 85-66.

Senne 3, Wim 12, Jonas 12, Kenny 15, Raf 15, Yannick, Marnik 2, Cedric 7