mrt

26

Heren A - Hasselt D: 91-79

Ingezonden door: Gerry Henraat
De start was een beetje chaotisch, de klok raakte niet in startpositie, Hasselt had met personeelsproblemen aan de tafel te kampen, maar uiteindelijk ging de match, met ruime steun vanuit de U12 A van start.

Het begin ging gelijk op. Bij Zonhoven konden Kenny en de fel aangemoedigde Raf enkele keren afwerken, maar bij de bezoekers stond het vizier van kapitein Daems van bij de start op scherp (hij zou eindigen met 7 bommen achter zijn naam!). Cedric mengde zich ook in de debatten en bij Hasselt wilde Dante Miltenburg zich natuurlijk ook tonen aan zijn 'thuispubliek'. 21-21 na 10'.

De deur ging op slot bij Zonhoven en de bezoekers kwamen moeilijker tot scoren. Maar ook bij Zonhoven ging het moeizamer, enkel Wim en Cedric raakten er enkele keren door. Rusten bij 36-30.

Kenny en Senne schroefden de snelheid op en Cedric was na de rust niet meer te houden. Ook Marnik en Jonas konden enkele keren afwerken. Na een 30-22 kwart was de kloof gemaakt. Intussen was aan beide zijden al een ongelukkig slachtoffer met een pijnlijke enkel gevallen. Kenny zou in de laatste minuten nog terug op het veld verschijnen.

in het laatste kwart ontbond Daems nog eens zijn duivels, maar Cedric, onder de ring, maar ook op fastbreak liet merken dat een jetlag geen nadeel hoeft te zijn!

Zeker geen hoogstaande wedstrijd, maar een verdiende zege van de heren A die het weekend na Pasen met de 4de plaats als inzet naar As trekken.

Senne 5, Wim 15, Jonas 6, Kenny 10, Raf 8, Marnic 1, Marnik 14, Cedric 32