mrt

25

Verzameling simpele zielen wint 11de Basketquiz

Ingezonden door: Gerry Henraat
We hebben altijd gezegd dat we met onze basketquiz een evenement voor jan en alleman willen organiseren. Maar dat een groepje simpele zielen de editie van dit jaar zou winnen ...

27 ploegen (waarbij heel wat ploegen met een forse Basket Zonhoven-link) in een ambiancerijke polyvalente zaal op vrijdagavond. Een onfortuinlijke Maasmechelse asielzoeker en een 'ontsnapte rottweiler' brachten die zaal even in verwarring. Verder verliep de avond quasi vlekkeloos en spannend. De shotklok zorgde voor de beslissing! Klinkt dit allemaal een beetje cryptisch? Volgende keer meedoen!!

De winst ging dus naar 'De Simpele ZIelen', een groep slimmeriken dat nog wel eens aan een kwisje meedoet, nipt voor P(a)rijs en iets minder nipt voor Veni Vidi Quizi. Verder vielen nog enkele lucky losers in de prijzen, werd er goed gegokt op het basketbier en zat de winnares slechts enkele grammen naast het juiste gewicht van de te winnen korf. 

De winnaars scoorden meer dan 90%, gemiddeld zat de hele zaal dicht bij de 70% Een onderscheiding dus voor iedereen! Niet in het minst voor alle helpers, voor en achter de schermen! En een dikke merci aan onze sponsors die zorgden voor een mooi gevulde prijzentafel.