sep

4

Hades D - Heren A: 56 - 71

Ingezonden door: Gerry Henraat
Een aantal spelers waren de zaterdag natuurlijk nog steeds op weekend en normaal zou Cedric ook nog naar een trouwfeest gaan. Marnik kon wel gerecupereerd worden en Tom (van de B-ploeg) kwam ook depanneren. In de vooravond bleek dat Cedric er toch kon zijn: een geluk bij een (fors) ongeluk - hij had niks overgehouden aan een auto-ongeluk en kon spelen. Lieselot herstelt van een hersenschudding, de auto valt jammer genoeg niet meer te herstellen.

Onder implus van een gedreven Kenny begonnen de onzen in overdrive. Quasi iedereen kwam tot scoren en de groene jongens van Hades moesten teveel fouten maken. 9-24 na 10'. In het tweede kwart vielen we echter stil (en viel Raf uit met een knieblessure) en kon de thuisploeg wat terugkeren (30-38 aan de rust).

In de tweede helft bleef Cedric onhoudbaar onder de ring en in defense zat het terug goed. 39-51 na 30'. In het begin van het vierde kwart werd er weer te slordig gespeeld, hetgeen leidde tot wat onnodige frustraties. Wim en Jonas behielden hun kalmte en controleerden nadien de match toch mooi uit. Eindstand 56-71. 

Deze week toch wat op vrijworpen trainen! Als er kort gefloten wordt, zoals in deze wedstrijd, sta je vaak aan de vrijworplijn. Maar met 9 op 25 is daar zeker nog progressie mogelijk! Maar de eerste zege is binnen en dat is mooi. Volgende week hopelijk toch met een wat meer gevulde bank aan de match beginnen!

Tom, Senne, Wim 15, Jonas 14, Kenny 9, Raf 2, Marnik 7, Cedric 24