mrt

27

Heren B - Alken B: 88 - 55

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zeker geen volledige ploeg aan Zonhovense kant, maar de Cristalboys kwamen slechts met 6 man aanzetten. En erg veel enthousiame legden ze ook niet aan de dag. Een zondagmiddagwandeling ...?

Alvast niet in de eerste minuten, want een bedrijvige Nuyens legde ze vlot binnen. Kenny ging regelmatig inside en kreeg slag om slinger een fout mee. De landelijke refs kenden geen genade met de bezoekers. En toen één van hen iets te nadrukkelijk bleef protesteren na een gefloten fout, mocht hij na 2 tecnische fouten al meteen inpakken. Na 10' stond het 22-14 en had Alken dus geen wisselmogelijkheden meer.

Met bommen van Kenny en Jonas en wat 'onder de ring gemoffel' van Raf werd de kloof verder uitgediept. Rusten bij 47 - 31.

Na rust begon ook Marnik zich meer en meer te maniferen, Senne kreeg regelmatig een open doekje en kadet Jules (die reeds een wedstrijd in de benen had) wist zich de 2de keer op rij op het scoreblad te hijsen bij de Heren B. Logische zege na een rustige 2de wedstrijdhelft. Eindstand 88 - 55.

Senne 5, Sander P, Jules 3, Ruben 3, Jonas 20, Kenny 17, Raf 19, Marnik 17, Marnic 4