nov

21

Alken B - Heren B: 66 - 82

Ingezonden door: Gerry Henraat
De heren B zitten in de winning mood. De sfeer zit goed, een afwezige wordt vlotjes opgevangen. Vandaag waren Geert (ziek), Jeremiah (nog niet helemaal hersteld), Ruben (gekwetst) en kleine Sander (werk) er niet bij. De rest stak een tandje bij tegen het 12-tal van Alken B.

De Cristalboys stonden dan wel laatste in de stand, maar dat was er zeker niet aan te zien in het eerste kwart. Er werd zeer vlot afgewerkt aan beide zijden (of werd er laks verdedigd aan beide zijden?). Feit is: na 10' stond het 24-25! In het tweede kwart duwden Jonas (erg goed bij shot) en Sander (inside en vanop halve afstand) door en maakten de kloof. Rusten bij 34-45.

In het derde kwart kwam Raf op het voorplan. Maar de hele ploeg zette zich voor mekaar in en dat deden ze zeker niet enkel voor de mooie blauwe ogen (of was het er maar één?) van coach Johnny. In het laatste kwart gooide Jonas zijn 4de en 5de bom en kon Kenny, die al vrij vroeg in foutenlast was gekomen en zich dus koest had moeten houden, nog enkele keren scoren. Verdiende overwinning van de heren B die de 3de plaats in het vizier houden. Eindstand 66-82.

Senne, Marnik 6, Jonas 18, Sander M 20, Robin, Kenny 13, Raf 21, Toon 1, Cedric 3