nov

6

Campina Dessel - Dames A: 58-63

Ingezonden door: Erik Jacobs

Yes, wij zijn top of the table!!!

Na de knallende overwinning in Dessel gisterenavond staan we helemaal bovenaan bij de Landelijke Divisie 2. Wel met een matchke meer gespeeld, but who cares!

We kregen een lang verslag binnen van Abi. Lezen maar want het loont de moeite!

Zonhoven, 2de in de stand, trok zaterdagavond naar Dessel.
Als ongeslagen leider van de competitie was Dessel gebrand om te winnen tegen de meisjes van Zonhoven. Ze steken dan ook niet onder stoelen of banken dat ze zo vlug mogelijk de stap naar 1ste landelijke willen maken.

Zonhoven rulez en kwamen goed uit de startblokken. Met 3 bommen van Liesa 'Curry' Carmans wist Zonhoven met voorsprong de rust in te gaan.

Dessel kwam het 3de quarter meer gefocused uit de kleedkamer en wist zo terug te komen. Slechte defense van Zonhoven zorgde er zelfs voor dat Dessel de score kon inhalen. Maar 4de quarter wisten de meisjes van Suncity zich toch te herpakken.

Ondanks een grote foutenlast bij beide teams al wist Zonhoven hier slimmer mee om te gaan. Wij zetten bijna alle vrijworpen feilloos om. Haasje over in de laatste minuten en daarbovenop hadden onze meisjes de refs helaas niet in hun voordeel. Geen stront maar wel een bal tegen de knikker van de ref, met dank aan Liesa, misschien mochten zowel Liesa en Janne daarom in het 4de quarter naar de bank gaan met 5 fouten.

Doch dankzij mooi teamwork, een grote vechtersmentaliteit en de hevige supporters wisten de meisjes de puntjes mee te nemen naar Zonhoven.

Verslag: Abi Gielen