okt

24

Hasselt D - Heren B: 80 - 67

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zonder Cedric, Kenny, Jonas en kleine Sander en met enkelen op het veld die niet meteen veel haden getraind de voorbije week, zag het er niet te best uit vooraf. Maar misschien waren die van Hasselt ook niet echt top ...

Het eerste kwart was alvast voor de onzen, met Robin, Ruben, Jeremiah en vooral Geert in de afwerking. 8-15 na 10'. Johnny dreef de druk nog wat op, maar de thuisploeg kwam op toerental. Easy lay-ups werden gemist aan onze kant en die van Hasselt konden zowel onder de ring als vanop afstand hun ding doen. 37-33 bij de rust. "Ik had misschien beter toch meegedaan in de eerste helft', zuchtte Raf op de tribune. Jij zou later op de avond nog kunnen gloriƫren, Raf!

Na rust knabbelden Geer (vooral), Ruben en Marnik aan de achterstand en na 30' stond het zowaar 55-56! Alles was nog mogelijk! Maar het bobijntje raakte en Hasselt rook zijn kans. De kopjes gingen naar beneden bij de onzen en er kwam uiteindelijk nog een te grote kloof op het bord. Eindstand 80-67, hier zat meer in!

Jeremiah 2, Senne, Ruben 8, Sander M 6, Robin 5, Geert 35, Toon, Marnik 11