okt

10

Heren B - Kajoba: 87 - 73

Ingezonden door: Gerry Henraat
Bij aanvang bleken de bezoekers uit Bolderberg enkele spelers te missen. En dan viel de 53-jarige ouderdomsdeken en steunpliaar Noël Ilsen nog geblesseerd uit bij de opwarming. Een thuiszege kon de mannen van coach Johnny niet meer ontglippen ...

Ze begonnen dan ook in overdrive met enkele snelle scores van Jonas en Geert. Kenny gooide er nog een vlakke driepunter tegenaan en voor iedereen het besefte stond het 28-14 na 10'. Johnny bleef de pressing voeren en liet de bezoekers - met rugnummers van 1 tot 32! - niet in de match komen. Bij de rust (50-23) leek de match dan ook gespeeld.

In de tweede helft werd de defense dan ook wat losser en onder impuls van de erg gedreven Mike Mol hield Kajoba in het derde kwart gelijke tred (25-23) en dat ondanks weerwerk van vooral Raf. In het laatste kwart dreven Mol en kapitein Liebaers de druk nog wat op en werden die van ons onnodig zenuwachtig. De kloof was echter niet meer overbrugbaar en de logische en verdiende zege was voor Zonhoven. Eindstand 87-73.

Jeremiah 2, Senne, Ruben 9, Jonas 11, Sander M 8, Robin 4, Kenny 10, Raf 17, Geert 18, Toon 2, Marnik 6 

20/32 vrijworpen - 5 driepunters