okt

1

De seniores beginnen aan hun competitie!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Er waren al beker- en oefenmatchen de voorbije weken, maar dit weekend beginnen onze seniores pas aan hun competitie. De dames A trekken zondagmiddag naar Stevoort en willen uiteraard met een positieve noot starten! De heren A moeten naar Peer B en ook bij hen hopen we dat de positieve vibe van de voorbije week zich kan doorzetten! De match van de heren B werd door Gems uitgesteld. Juist ja, corona!

Maar er zijn gelukkig nog een tiental jeugdwedstrijden!

De U19 Meisjes gaan in Leuven voor een 2de zege tegen Notre Dame en dat zou hen ongeslagen op kop houden. Coach Samer rekent erop dat zijn U16 Meisjes zich zullen laten zien tegen Miners Beringen. De U14 Meisjes moeten ook naar Leuven en ook hier ligt een zege binnen handbereik!

De U21 Jongens trekken zaterdagmorgen naar Stevoort en we hebben er goede hoop op dat ze al het positieve van vorige week zullen kunnen doortrekken! De U16 Jongens trekken naar het lege Geleeg in Leopoldsburg. Inderdaad, voorlopig geen supporters op de tribunes ginder. Maar we rekenen erop dat Carlo en co vanuit de cafetaria de mannen zullen kunnen ondersteunen!

De U14 Jongens, op bezoek in Tongeren, verdedigen hun koppositie. De U14 Gemengd krijgen de buren van Hades op bezoek.

De U12A ontvangen Limburg United en ook zij gaan opnieuw voor de winst! De U10 A (in Stevoort), de U10 B (thuis tegen Genk) en de U10 C (thuis tegen Lummen) moeten ook allemaal aan de bak!

Veel succes allemaal!