dec

8

Το καλάθι Zonhoven είναι ο καλύτερος σύλλογος στο Limburg !!!***

Ingezonden door: Erik Jacobs

Rare titel denken jullie misschien, maar het is eerder bedoeld om Maria een hart onder de riem te steken na de verwensingen die zij en haar mama naar hun hoofd geslingerd kregen omdat zij hun (klein)dochter in het Grieks aanmoedigden!
En om dat tevens van ons af te lachen. ***Basket Zonhoven is echt wel de beste club van Limburg!!!

De senioren boekten dit weekend 2 overwinningen tegen 2 nederlagen.
De Dames A verloren de slotmatch van Lummen (63-71) waar de Heren A de voormatch wel winnend konden afsluiten tegen Genk (74-53)
Ook de Heren B konden niet winnen dit weekend. Helchteren was te sterk. (60-74) De Heren Z keken de Miners, met onder andere ouwe getrouwe Guy Gilissen in de ogen.
Die draaide echter geregeld met zijn ogen want de onze wonnen met ruime cijfers (92-55)

De U8 en U10-ploege speelden knappe wedstrijden zonder punten.
En dit sinterklaasweekend kwamen alle benjamins aan de bak. Enkel de A-ploeg kon winnen tegen Sint-Truiden. (50-37) Zo eindigen de kids van Coach Chris op een gedeelde 1ste plaats met Tongeren.
De B en C-ploegen beten in het zand tegen respectievelijk Bilzen (28-69) en Lummen (35-56)
Na afloop volgde er een fijne en gezellige teambuilding waarbij tijdens een wandeling diverse proeven dienden afgewerkt te worden. Of wat denk je van vuur maken, geblinddoekt een parcours afleggen (om soms al eens in een vijver te eindigen), een selfie trekken in de living van wildvreemden of een zo lang mogelijke zin maken met NicNacjes. Het resultaat zie je boven dit artikel! Afgesloten werd er met een gezellig samenzijn van de 3 ploegn en hun ouders, en vééél hotdogs!!!