aug

30

Nieuwe dingen te ontdekken!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Maandag trekken de meesten van onze spelende leden terug naar school. Spannend! Of het ook dit weekend al spannend zal zijn, blijft afwachten. Het wordt alleszins ook een kennismakingsweekend voor velen: de nieuwe cafetaria ontdekken (opening vanavond!) en voor de tafelfunctionarissen van enkele jeugdploegen het leren werken met het digitaal wedstrijdformulier!

Vanavond om 19u zwaaien de deuren van het vernieuwde cafetaria eindelijk open! Vanuit Basket Zonhoven wensen we Sven en Pascal en hun team alvast veel succes en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

De heren A spelen zondagmiddag de allereerste wedstrijd met inzet van dit seizoen. In de Helix bekampen ze Maasmechelen B (2de prov) voor de Beker van Limburg. Dat wordt moeilijk, maar coach Nico hoopt toch een aantal van de ingestudeerde looplijnen terug te zien.

De U14 Jongens spelen een 2de oefenmatch, zondagmiddag om 13u in de Alverberg tegen Orly. Ook de U12 A (zaterdag om 17u thuis tegen Habac) en de U12 C (zaterdag om 10u in DBC Houthalen) gaan oefenen.

Nog eens herhalen dat die matchen ideale gelegenheden zijn om het digitaal wedstrijdblad in te oefenen. Bij de thuismatch zullen onze laptops aanwezig zijn voor de geïnteresseerden om aan de zijlijn te volgen.