mei

6

Femina Habac - U12A: 43-51

Ingezonden door: Erik Jacobs

Zaterdag trokken de U12A naar Femina Habac voor de laatste match van het seizoen. Een match waarmee ze boven aan de rangschikking konden eindigen.
Het werd dus een match met een dubbel gevoel en heel veel nervositeit.

Zo begonnen we aan de match. Want het was immers de allerlaatste keer dat we met deze ploeg samen nog tussen de lijnen zouden staan.
En de tegenstander was ook niet te onderschatten. Supporters waren er wel in overvloed. We vulde de 3 tribunes van de sporthal waardoor er voor de thuisploeg een andere moest bijgezet worden.

Al in de opwarming viel het op dat zowel de benjamins als de coach wel wat stress hadden. En al zeker toen er een officiƫle scheidsrechter binnen kwam. De eerste score was voor de tegenstander en het duurde eventjes voor wij in de match kwamen.
Het ging heel de eerste helft gelijk op met zelfs een achterstand voor ons. Tijdens de halve eventjes voeten op de grond en het 3de kwart begon goed. We liepen uit en de tegenstander kon niet meer bij komen .
We werden KAMPIOEN in onze reeks. Een mooiere afsluiter van het seizoen konden we ons niet voorstellen. Iedereen was aanwezig op de match, zelfs communiefeesten moesten eraan geloven. Allemaal evenveel gespeeld en gevochten als TEAM. De ontlading was groot nadien.

Verslag: Bianca

Proficiat Lien, Stien, Justine, Lobke, Gita, Owen, Briek, Stef en Thuur en zeker ook coach Raf!
Bedankt aan alle begeleiders en supporters