sep

30

Ingezonden door: Erik Jacobs
Varia
30/09
Varia

Sinds vanavond staat onze vernieuwde webshop online.

In samenwerking met Errea Point is deze webshop tot stand gekomen. Zoeken jullie een passend geschenk voor een verjaardag, Sinterklaas of een ander feest, dan is dit misschien een leuke plaats om inspiratie op te doen en dat kadootje te kopen.

En naar de toekomst toe komen er misschien nog verschillende artikelen bij.

Ga eens kijken op onze website en klik op het rechter tabblad Webshop.

mei

1

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
01/05
Varia

Op 28 april is Mia Spooren, moeder van Guy en grootmoeder van Ruben Christis (Heren A), overleden in de leeftijd van 87 jaar. 

De gebedswake vindt plaats op woensdag 2 mei om 19u en de begrafenis op donderdag 3 mei om 10u30, telkens in de kerk van Ter Donk.

We wensen Guy, Ruben en de familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

sep

19

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
19/09
Varia

Op 16 september overleed mevrouw Renée Douhard, bomma van Anaïs Vanbuel (dames B), mama van Nathalie Nelles en schoonmama van Ronny Vanbuel (ploegafgevaardigden van de dames B).

Mevrouw Douhard werd net geen 89 jaar. De uitvaartdienst vindt donderdag 21 september om 10u30 plaats in de Virga Jessabasiliek in de Kepelstraat te Hasselt. Gelegenheid tot groeten op woensdag 20 september van 19u tot 20u in het Uitvaartcentrum Smeets, Hendrik Van Veldekesingel 38 te Hasselt.

Namens Basket Zonhoven wensen we Nathalie, Ronny en Anaïs veel sterkte in deze moeilijke dagen.

feb

13

Ingezonden door: Erik Jacobs
Varia
13/02
Varia

Sinds begin dit seizoen speelt er een opvallende verschijning bij de Heren A van Basket Zonhoven. Michael Clarke, Mike voor de vrienden of ‘Mister’ zoals onze reporter Ludo hem prijzend noemt. Vanaf nieuwjaar is zijn collega Romario Williams hem komen vergezellen. Romario, oftewel Romeo, en Mike hebben een opvallend atletische spelstijl en zijn bovendien zeer vlot in de omgang. Dikwijls lachen zij hun tanden bloot. De tegenstand bijt echter zijn tanden stuk op dit olijke duo. Zij scoren veel, maar laten daarbovenop nog meer scoren. Tijd voor een kennismaking!

feb

3

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
03/02
Varia

Op 1 februari ll overleed Anna Lamotte, moeder van André Leeten (bestuurslid) en grootmoeder van Sarah (dames B) op de leeftijd van 90 jaar.

De uitvaartdienst vindt plaats op maandag 6 februari om 11u in de aula van Begrafenissen Witters en Baers, Inakker te Zolder. Er is gelegenheid tot groeten op zaterdag 4 februari van 18u tot 19u op dezelfde plaats.

Wij wensen André, Roosje en Sarah veel sterkte in deze moeilijke dagen.

jan

16

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
16/01
Varia

We vernamen het overlijden van Francis Ramaekers, vader van Yuri (Heren A).

Hij overleed op 62-jarige leeftijd.

We wensen Yuri, Katrijn en Siebe veel sterkte in deze moeilijke periode.

okt

9

Ingezonden door: Gerry Henraat
Varia
09/10
Varia
Elk weekend kunnen we - als het even meezit - mooie basketwedstrijden bekijken in de evenementenhal. Maar je de lat natuurlijk ook iets hoger leggen. En dan kan je naar Limburg United. We ontvingen, last minute, van de Limburgse eerstenationaler nog wat info omtrent de Fidelity Card en abonnementen.