Nieuws

O La La La! Wat was dat allemaal dit weekend.
En dan bedoelen we niet het liedje van TC Matic.
Maar we hebben het over de vele zeer nipte uitslagen: De Heren B tegen Maasmechelen (61-62 verlies), de Dames B in Diepenbeek (36-34 verlies), de G12C tegen Lions Genk (30-34 verlies ondanks knap spel), de J16A thuis tegen Lummen (57-55 winst, yes!) en de M19 in Mercurius Berchem (59-53 verlies)

 

Het hoogtepunt van het weekend ligt ditmaal niet op het veld, maar er buiten, want de spelers gaan massaal de straat op om koekjes te verkopen.
Buiten het feit dat de pakketten er heel goed uit zien, gaan ze ook zeer enthousiast aan de man gebracht worden door onze spelertjes!
Op basketgebied hopen we dat onze Dames A hun ongeslagen status bevestigen in de thuismatch op zondag tegen Maasmechelen. Ook voor onze Heren A hopen we op een zege bij de buren van Zolder, die nog op zoek zijn naar een overwinning.
De Heren B spelen de voormatch tegen Maasmechelen en hopen de zege thuis te houden. Onze Dames B trekken zaterdag naar het gelijk geklasseerde Diepenbeek.

De jeugd dan: buiten de koekjesverkoop wacht hen een zeer druk programma:
De M14A heeft het meeste pech: vroeg opstaan om om 9 uur aan de opworp te staan in Lommel. Maar hey, elk nadeel heb zijn voordeel, want zij hebben daarna uren de tijd om het meeste koekjes van allemaal te verkopen.
Ook onze diverse U8 en U10-ploegen gaan weer alles geven op het basketterein om daarna de straten in te trekken.
Bij de iets oudere jeugd zitten enkele derby's tussen de matchen: De M16 trekken naar Houthalen, de G14 ontvangen Lions Genk, net zoals de G12C en de G12B bekampt Zolder in een uitmatch.
Iets verdere verplaatsingen zijn er voor de G14A; zij moeten naar Aarschot. De M19 moeten naar de Foxes uit Berchem.

Verder zijn er nog matchen tussen de J16 en Lummen en Bree ontvangt thuis onze G12A.

De dames A hadden niet teveel overschot, maar lieten geen steek vallen tegen Hades (55-48), terwijl de dames B met overmacht konden winnen in Zolder (31-83). De heren B hielden de zege thuis tegen Hades E (52-43).

3 op 3 dus bij de senioren! En de jeugdploegen lieten ook heel wat mooie dingen zien!

BINNENKORT