feb

22

Hoogspanning in de onderste regionen!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Al enkele weken staat deze rubriek in het teken van 'operatie redding' voor de Heren A; dit nadat de motor plots aansloeg.
Of hij nog op volle toeren komt is af te wachten, al zijn we hoopvol.
Toch zal deze redding nog veel bloed, zweet en hopelijk geen tranen kosten, want de resterende 7 matchen moet er aangetreden worden tegen de nummers 1, 2, 4, 5, 7 en 9!
Ga er maar aan staan. Zaterdagavond is er de eerste horde bij leider Black Sheep.
Ook de Dames A zitten een beetje in zwaar weer. Zondagavond sluiten ze het weekend af met een thuismatch tegen Nijlen. Deze laatste hebben nog geen match gewonnen, dus een zege zou logisch zijn.
Maar natuurlijk moet elke match gespeeld worden!
In de voormatch treden de Heren B nog aan tegen Lommel. Dat is een rechtstreeks duel in de middenmoot van het klassement.

Voor de rest nog 8 jeugdmatchen, maar niet van de minsten.
De U14A mogen om 9 uur het terrein betreden in Lommel. Dat betekent om 8.15 daar zijn, dus om 07.45 uur vertrekken, DUS om 7 uur opstaan.
Er zijn plezanter manieren om het weekend te beginnen :)
Zaterdag zijn er twee wedstrijden: de U8 ontvangen de dichtste buren van Kiewit en zorgen voor volle tribunes (groot)ouders.
En ook de U12A spelen thuis tegen As A. Dat wordt ongetwijfeld een overwinning!
Zowel de U14B als de U19Meisjes spelen in Peer. Voor onze ongeslagen meiden gaat dat geen probleem zijn en ook de U14B dichten we winstkansen toe.
De U18A spelen in Genk. Afgaande op de uitslag van de U18B tegen Genk, wordt ook dit een overwinning.

Zondag zijn er nog 2 thuismatchen bij de jeugd. De U12B recupereren enkele skiklassers en gaan waarschijnlijk een thriller spelen tegen Hasselt.
De M16-meisjes ontvangen tenslotte Evergem. En dat is misschien nog wel eens een match die ze kunnen winnen.

Spanning verzekerd dus!