dec

2

Beetje sinterklaas gespeeld dit weekend!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Dit weekend werden er een paar mooie overwinningen geboekt, fel strijd geleverd maar ook af en toe flink voor Sinterklaas gespeeld.
De Heren B openden vrijdag het weekend met een thriller in Zolder. Pas na verlengingen konden ze de overwinning mee naar huis nemen (64-65)
5 thuiswedstrijden op zaterdag. De U8 beten de spits af; Was het omdat er bij sommigen thuis al bezoek geweest was van de Sint? Geen idee, maar zoals gewoonlijk stonden de kleinsten hevig, misschien nog iets feller dan anders.
Een thriller werd het voor de U19-meiden die uiteindelijk wel de overwinning thuis hielden tegen Diepenbeek (68-60)
De U14A klamten lang aan maar trokken toch aan het kortste eind tegen Hasselt BT (50-71)
Johnny's Boys, de U18B kregen klop met 40 punten maar mogen terugblikken op een zeer, zeer goede wedstrijd tegen het sterke en oudere Zolder. Misschien wel de beste match van het jaar!
De U18A wonnen zoals verwacht van Lommel doch niet zo ruim als op voorhand misschien gedacht. (71-64)

Dat de Dames A weinig gingen rapen bij ongeslagen leider SKW was te voorspellen, er zijn andere matchen waar punten geraapt moeten worden: geen ramp dus!
Op zondag was er winst en verlies voor de U12-ploegen. De B wonnen in Orly (25-47) terwijl de A tegen het sterke Tessenderlo aanliepen (53-29)
1 ploeg moest een verre verplaatsing naar Laarne maken om daar stevig mee te spelen doch te verliezen, De M16-meisjes deden dat echter zonder te strijden (89-52)
En dan waren er nog 3 thuismatchen van onze seniorenploegen.
Enkel de Dames B konden daarin de 3 punten pakken tegen de buren van Houthalen (55-35) Ze staan ondertussen knap 3de in het klassement!
De heren B verloren van het oudere, ervarenere Lommel (41-55) terwijl de heren A na een nederlaag tegen Diepenbeek troosteloos laatste blijven. (59-72)