nov

16

Croques op een bedje van Basket

Ingezonden door: Erik Jacobs

Het weekend werd gisteren reeds ingezet op de Heizel waar 8 toppers gingen helpen bij de wedstrijd van de Rode Duivels!
Zondag is er onze jaarlijkse croquedag. De inschrijvingen liepen vlotjes binnen waarvoor al een grote dank! Ook aan de vele handen die komen helpen nu al een dikke merci.
Buiten het feit dat er weer gesmuld gaat worden van die lekkere croques, staan er uiteraard nog heel wat matchen op het programma.
Kunnen genieten van de heerlijke geuren van croques in de sporthal: eerst de Dames B die Pelt ontvangen waarna de Heren A het opnemen tegen Peer. Ga onze ploegen gerust aanmoedigen! het zouden zomaar eens twee zeges kunnen worden.
Onze Dames A spelen zaterdagavond in Lummen wat een close battle gaat worden met zeer veel bekenden zoals Marieloor, Janne, Evelien, Imke,...
Die van Lummen gaan gebrand staan om iets te laten zien, dus is het zaak voor onze vrouwen om van bij de opworp bij de les te zijn.

Tot zover de seniorenploegen. Twee jeugdploegen spelen op zondagook nog in Lummen. De U10A en de U16 Meisjes, maar die spelen er voor de Beker van Vlaanderen.
7 zaterdagmatchen: De U14B treden het vroegste aan thuis tegen Femina Habac. de andere 2 thuismatchen gaan tussen de U14A tegen Stevoort en de U19 Meisjes tegen Mol.
De U8 gaan alles geven in Bree, de U12A in Leopoldsburg en de U12B in Hasselt.