okt

17

Seniorenploegen scoren wederom aan 100%

Ingezonden door: Erik Jacobs

Jawel, het is tegenwoordig leuk om een weekendoverzicht te schrijven. Wederom behalen de seniorenploegen 4 keer winst op 4 wedstrijden.
De Dames C maakten het vrijdagavond al spannend tegen Peer door slechts met 2 puntjes verschil te winnen. Zaterdag volgde een logische winst van de Heren A in Zolder. En zondag gaven de Dames B het goede voorbeeld aan de Dames A. Twee keer winst tegen respectievelijk Hades en Willebroek.

Bij de jeugd was er enkel een overwinning te noteren van de Miniemen A, die knap Heusden versloegen. Verder enkele zware nederlagen: de Miniemen B in Hasselt en de kadetten jongens in Hades.

Ook de Landelijke Kadetten delfden het onderspit tegen de buren uit Houthalen. De Benjamins waren ook een maatje te klein voor Maasmechelen. Knap weerwerk was er van de Pupillen die ei zo na wonnen van datzelfde Maasmechelen. Voorwaar een uitstekende prestatie ondanks dat verlies.

Ook de Microben Apen en Beren kwamen dit weekend aan de opworp. Ondanks het feit dat er bij de Supermicroben geen punten geteld worden, wonnen ze toch met 0-20: Forfait heet dat dan en dus jammer genoeg geen match voor hun.

Tot slot nog even vermelden dat de croquedag wederom een groot succes was. Bedankt aan alle eters om massaal op te dagen, vrijwilligers om alles op te dienen, te maken, te halen, etc. En de ploegen om ook jullie steentje bij te dragen.

En als uitsmijter: Proficiat Lennert PENDERS met uwe dikke vette Iphone6, gewonnen tijdens de match Limburg United - Oostende. In zijn trui van Basket Zonhoven slaagde Lennert er in vanaf de middenlijn de bal feilloos door de korf te mikken. Applaus vanop alle banken was zijn deel! En dus ook een Iphone.