jan

2

Iedereen terug paraat !!??

Ingezonden door: Gerry Henraat
Bij sommigen voelt alles nog wat stram, anderen zijn zelfs nog met vakantie. Maar 6 van onze ploegen moeten dit eerste weekend van 2020 al meteen aan de bak. Naast 3 senioreploegen moeten ook de 3 U12-ploegen al opnieuw aantreden voor hun eerste wedstrijd in de 2de ronde! Nieuwe tegentanders, een nieuwe start!!

De dames A vatten het tweede deel van de competitie aan in Houthalen. Tegen DBC Houthalen C azen ze op revanche, want in de thuismatch tegen Wendy, Inge en Evelyn was de Zonhovense matchine zeker nog niet op toerental. Hopelijk lukt dat zondag wel!

De heren A rijden een paar kilometer verder en nemen het op tegen Helchteren A, subtopper in de reeks. Benieuwd hoe onze mannen de 2de ronde gaan aanvatten! Onze jeugdige heren Z spelen thuis tegen het erg ervaren Baclo Lommel Z.

De U12 A zijn, na hun schitterende heenronde, nu ingeschreven in een hoger niveau, nl niveau 2. Zo gaan ze nog meer leren! Te beginnen op bezoek bij Lummen A! De U12 B nemen het in hun eerste match op tegen Orly C en de U12 C ontvangen Beringen C.

Alle supporters op post!

Oh ja: de beste wensen nog voor een gezond, gezellig en sportief 2020!!