nov

22

Dames A en Heren A spelen topmatch!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Bij mijn vorige voorbeschouwing spijtig over het hoofd gezien. Daarom beginnen we met hen: De Miniemen B van Jonas en Anaïs trekken zondag naar Genk.
Met de nieuwe sfeermaker van Limburg United in hun rangen zit ook in deze match muziek. Wij voorspellen alvast een zege!
Voor de rest staan dit weekend 16 matchen op het programma waarvan maar liefst 12 thuismatchen. Moesten we de kantine zelf uitbaten, dan zou het extra-sportief alvast een topweekend geweest zijn. :)

Onze U8A bijten de spits af in Maasmechelen. Op zaterdag spelen ook de U10B en Heren Z op verplaatsing, respectievelijk in Gems Diepenbeek en Achel.
Voor de rest 9 thuismatchen: De jeugd begint eraan om 10.15 uur met achtereenvolgens U12A-Diepenbeek, U14A-Nieuwerkerken, U10A-Bree.
Vanaf de middag treden ook onze meisjesploegen aan: M14-Hasselt BT, M19-Aartselaar en M16-As. De U18A ontvangen Limburg United.
Het zwaartepunt van de dag ligt bij onze seniorenploegen. Eerst spelen de Dames A tegen Hasselt BT. dat wordt een rechtstreeks duel met de tweede plaats als inzet.
Vervolgens nemen de Heren A het op tegen de Miners uit Beringen. Een kopie van de Dames want ook zij spelen een rechtstreeks duel voor die tweede plaats in het klassement.
Supporters op post dus!!!

Zondag zijn er dus buiten de match van de Miniemen nog 4 wedstrijden.
De U8B beginnen 's morgens tegen Leopoldsburg, waarna de U12C Tongeren bekampt. de U12B maken de verplaatsing naar Lummen terwijl de Heren B zondagnamiddag As ontvangen.

Veel succes allemaal!!!