nov

17

Het was een knallend weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Met een knal werd het weekend op gang geschoten vrijdagavond! De talrijke Basket Zonhovensupporters zagen geen hoogstaande match van Limburg United maar door de steun van de (vooral blauwe) 6de man werd de winst uiteindelijk toch in Limburg gehouden.

Het knalde ook op zaterdag nadat de U12A een echte thriller speelden in Tongeren en wonnen met één puntje verschil (46-47)!

En het knalde ook vandaag de hele dag tijdens de croquedag.Terwijl wij dit schrijven, moeten de laatste eters nog aanschuiven en zorgen de helpers van de laatste shift voor de opruim. Het was weer een groot succes: bedankt aan alle helpers én eters!!

De dames A speelden, onder impuls van Kim en Heaven, meer dan behoorlijk mee met DBC Houthalen, maar verloren uiteindelijk de bekermatch met 72-63. Bij de heren Z wist Steff de ring goed te vinden. Maar dat was niet genoeg om Baclo Lommel af te houden (60-68).

De U19 meisjes hadden het, zoals verwacht, niet makkelijk tegen Dessel-Retie en verloren met 76-40. De U16 Meisjes hebben gespeeld in Lommel, denken we, maar we vinden geen uitslag terug op de site van de bond. De U14 Meisjes wonnen knap een close game van Lommel met 44-48.

De U18 Jongens hadden het zwaar tegen het sterke Cosmo Genk (113-44), terwijl de U16 Jongens hun derde zege op rij behaalden. Tegen Gems werd het 51-38. De U14 Jongens wonnen ruim van Stevoort (71-46).

De U12 B waren veel sterker dan Beringen C (63-19), terwijl de U12 C tekort kwamen tegen Maasmechelen (22-50).

De U10 A (tegen Hades), de U10 B (tegen Leopoldsburg) en de U8 B (in Tongeren) gaven, zoals steeds, het beste van zichzelf!