okt

27

Verdiend op alle vlakken!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Anaïs en Jonas deden zich tegoed aan een lekkere pizza na hun zaterdagavond matchen. Dat was verdiend, niet alleen omdat er 2x winst was, maar ook omdat beiden enkele dagen geleden het bericht kregen dat ze geslaagd zijn voor de cursus Initiator! Anouk gaat dat binnenkort in Gent ook succcesvol afronden! Proficiat aan alle 3!

De dames A sloegen in de eerste helft een onoverbrugklare kloof tegen het onmachtige Leopoldsburg. De rest van de wedstrijd werd niet meer doorgeduwd (73-23). De heren A namen ook meteen de bovenhand tegen Heusden B en hielden de bezoekers de hele wedstrijd op afstand (80-61).

De heren B namen, onder impuls van Sam en Marnic, vlotjes afstand van Zolder E (57-30), terwijl de heren Z meer dan knap weerwerk boden tegen subtopper Sint-Truiden, maar het op de vrijworplijn lieten afweten. Heel nipt verlies was het gevolg (65-64).

De U19 Meisjes moesten hun meerdere erkennen in de buren van DBC Houthalen (88-51), maar de U16 Jongens namen vlot de maat van Zolder (77-43). De U10A gaven het beste van zichzelf tegen Gems.